Coaching

Persoonlijke coaching

Steeds meer managers en medewerkers kiezen voor maatwerk als het gaat om het ontwikkelen van hun persoonlijke mogelijkheden en effectiviteit in het werk. Een individueel coachingstraject is een uitstekende vorm van maatwerk en biedt een snelle en gerichte manier van zelfreflectie, waarmee u uw zelfkennis en handelingsruimte vergroot. U verbreedt uw zicht op uw persoonlijke overtuigingen, drijfveren en zelfbeeld, en laat op korte termijn effectiever gedrag zien tijdens en na het traject. U krijgt meer energie en zelfvertrouwen en zult blijvend op een professioneler niveau functioneren.
Een coachingstraject is heel persoonlijk, dus een concrete uitspraak over het rendement van een coachingstraject is pas in een (vrijblijvend) intakegesprek te doen. Het resultaat hangt af van uw coachvraag en uw persoonlijke inzet.

Werkwijze Live of Online.

Alvorens een coachingstraject van start gaat, vindt er altijd een kosteloos kennismakingsgesprek plaats met de coach. Hierin onderzoeken we u coachingsvraag en de mogelijkheden om tot een effectieve coachingsrelatie te kunnen komen.

Een coachingstraject omvat bij ons gemiddeld 5 gesprekken van 1,5 uur.

Tussen de gesprekken in voert u een aantal opdrachten uit. De frequentie van de gesprekken is mede afhankelijk van de tijd die u nodig heeft om de opdrachten uit te kunnen voeren. De inhoud van de gesprekken is vertrouwelijk. De gesprekken kunnen plaatsvinden op de werkplek, bij de cliƫnt thuis, bij de coach of online.

Belangrijke aspecten in onze coaching zijn persoonlijke veiligheid, uitgaan van aanwezige kwaliteiten, onderzoeken van belemmerende overtuigingen, inzetten van helpende overtuigingen, inzicht in waarden en zelfbeeld en het ontwikkelen van persoonlijke zingeving.

Wilt u meer informatie, maak vrijblijvend een afspraak met Corine de Kruyk