Trainingen & workshops

Wij staan al meer dan 20 jaar bekend om onze kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht in trainingen en workshops. Deze leveren een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie en/of de medewerkers.

De doelstelling, inhoud en aanpak stemmen wij af in overleg met de opdrachtgever en de deelnemers. Met de opdrachtgever bepalen wij welk verschil onze training zal moeten opleveren ten opzichte van de huidige situatie.

Hierop baseren wij een eerste voorstel voor de inhoud en de aanpak van de training. (b.v. als u wilt dat uw medewerkers zelf meer initiatief gaan nemen zullen wij voorstellen én de oefeningen én de opstelling van de cursusruimte dusdanig in te richten, dat dit eigen initiatief optimaal gestimuleerd wordt).

Eén tot twee weken voorafgaand aan de training mailen wij de deelnemers een vragenlijst om de verwachtingen en leerwensen te inventariseren.

Ook nemen wij telefonisch contact op met de direct leidinggevende om specifieke aandachtspunten voor de groep te bespreken. In overleg met de opdrachtgever of de direct leidinggevende wordt het programma op grond van deze vragenlijsten verder op maat gemaakt.

Trainen is een dynamisch proces. Op de dag van de training of de workshop sluiten we zoveel mogelijk aan bij de, voor de deelnemers actuele, ontwikkelingen.

Door onze werkwijze kunnen wij u de trainingen en workshops bieden die echt het verschil maken.